Tupeu sau prostie? Primăria le cere cetățenilor să voteze Mamaia-Constanța destinația anului 2023

Felicia Ovanesian și-a dat demisia din funcția de city manager și se ceartă pe facebook noaptea ca la ușa cortului cu arhitectul șef al orașului. Constanța este praf și pulbere. Vergil Chițac bruschează jurnaliștii. Un fost polițist local dezvăluie cum angajații din cadrul serviciului BMZP execută filaj cu mașini neinscripționate și în civil, asupra anumitor angajați ai Primăriei care, probabil, la un anumit moment, au deranjat superiorii instituției.

Acesta este tabloul dezastruosului mandat Chițac  doar pentru ultima săptămână. Ce face Primăria Constanța în tot acest timp? Ei bine… le cere cetățenilor să voteze Mamaia-Constanța destinația anului 2023.

“MAMAIA – CONSTANȚA, DESTINAȚIA ANULUI 2023!

Avem nevoie de susținerea voastră! Ne mobilizăm?

Votul durează doar câteva minute. Iată care sunt pașii:

Intră pe http://www.destinatiaanului.ro/voteaza-destinatia-2023 /;

Caută în listă CONSTANȚA , la categoria ORAȘE CARE INSPIRĂ și MAMAIA,la categoria STAȚIUNI TURISTICE și apasă butonul VOTEAZĂ!

Validează-ți adresa de mail, pentru confirmarea votului

ATENȚIE: Este necesar să votezi la cel puțin 3 categorii.

Mulțumim tuturor pentru susținere! “

Cum credeți că au primit constănțenii mesajele insistente transmise de instituția condusă de Vergil Chițac?

Cităm doar câteva dintre sutele de comentarii postate pe pagina Primăriei Constanța:

“Sunteți o glumă bună, alt sezon compromis din cauza incompetenței pnliste constănțene. Orașul arata jalnic”

“Opriți circul ăsta,deveniți penibili,serios…Avem cu toții prieteni sau cunoștințe prin alte orașe,multe din ele candidate la aceasta secțiune și care ne întreabă ce e în neregulă cu voi!”

“Insistați, insistați! Cămăși de forță și medicamenteee. Un comentariu pozitiv nu aveți!”

“Primăria Constanța s-a transformat în spitalul de nebuni…. Mai e cineva sănătos la cap pe acolo?”

“Avem nevoie de străzi și noi din partea dumneavoastră . Avem nevoie de trotuare. Avem nevoie și noi sa nu ne rupem mașinile în canalizările ridicate 20 cm . Avem nevoie sa finalizați măcar un bulevard nu sa va apucați de alte 5 , avem nevoie sa nu mai găsim la orice colț de strada câte o groapa săpată si lăsată așa . Avem și noi nevoi . Jos cu sistemul asta indiferent la nevoile oamenilor . Jos Primăria Constanța !”

“Vreți cat mai multe dosare de daună pentru mașinile turiștilor?Unde sa vina ?Sa se îngroape cu mașina în gropile dvs și să spună că e gaura de nisip?Sau să ocolească toată Constanta să ajungă la o destinație deoarece ați făcut doar străzi cu sens unic.Despre de vorbim?”

“Voi care veniți sa vizitați Constanța, lăsați orice speranță! Veți rămâne și fără țechini și cu mașina stricată! Și nu uitați să vă faceți asigurări de viață. Să treceți gropile la pericole iminente!”

spot_imgspot_img
spot_img

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE