Ultimul proiect realizat de administrația Făgădău. Constanța primește 20 de autobuze electrice

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a anunțat în cursul zilei de ieri că municipiul Constanța va primi, în urma unor achiziții ce s-au făcut prin licitație publică, un număr de 20 de autobuze electrice de 12 metri, destinate transportului public.

Autobuzele au fost cumpărate din fondurile ministerului, în urma unei colaborări între Primăria Constanța și CT Bus care au inițiat și fundamentat proiectul și ministerul de la București, autoritate care a suportat costurile.

Municipiul Constanța va primi astfel 20 autobuze electrice de 12 m, destinate transportului public urban de călători în relief de șes, 5 stații de încărcare rapidă și 20 de stații de încărcare lentă. Oferta declarată câștigătoare a fost de 55.327.953,30 lei fără TVA.

Este interesant de văzut ce va decide primarul ales, Vergil Chițac, legat de acest proiect, știut fiind faptul că acesta a declarat în campania electorală că nu-și dorește autobuze electrice.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE