UPDATE. Președintele CJC, Mihai Lupu, confirmă faptul că a fost audiat de procurorii DNA Constanța

După apariția informațiilor legate de vizita procurorilor DNA la domiciliul personal, Mihai Lupu a prezentat un punct de vedere, destul de ambiguu.

Președintele CJC spune că a discutat cu procurorii în legătură cu speța verificată încă de săptămâna trecută, în care sunt verificate mai multe achiziții cu firma Dimitris Garden. 

“Am dat curs, astăzi, solicitării DNA Constanta, în legătură cu ancheta efectuată în cazul domnului Ermil Chelariu, Director în cadrul Direcției Generale Administrarea Domeniului Public și Privat  Autoritatea Județeană de Transport. Cu intentia de a sprijini investigațiile în curs, am răspuns la toate întrebările procurorilor în legătură cu spețîn cauză.”, spune Mihai Lupu, fără a oferi mai multe detalii.

Este de admirat lașitatea cu care președintele CJC aruncă subtil vina pe subordonatul său, încercând să lase impresia că nu este implicat în această poveste.

Din informațiile noastre, însă, procurorii i-au reținut pentru control telefoanele, ceea ce ne arată destul de clar că Mihai Lupu nu este un simplu martor în această speță, mai ales că pentru o asemenea măsură este necesar un mandat emis de judecători. Ceea ce înseamnă că procurorii au dovezi solide în sprijinul solicitării făcute. 

Vom reveni!

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE