Vă place domnule Chițac? Iată cum își bat joc directorii lui Gabriel Comănescu de plaja constănțeană

Astăzi, pe plaja din vecinătatea hotelului Vega, aparținând mogulului petrolului, Gabriel Comănescu, un domn inspecta de zor lucrările de amenajare ce se desfășoară în zonă.

Problema cea mare n-ar fi legată de activitățile desfășurate în weekend de acest domn și subrdonații săi, ci mai degrabă de faptul că, probabil cuprins de o lene caracteristică directorașilor, domnul din imagini și-a băgat picioarele în el de bun simț și a intrat cu jeepul, proprietate a companiei Grup Servicii Petroliere, direct pe nisipul plajei din Mamaia, în cel mai nesimțit mod cu putință.

Pentru că da, am verificat, domnul din imagine este director în compania Grup Servicii Petroliere, iar o altă informație interesantă este că jeepul care s-a decis astăzi să admire marea este folosit foarte des la acțiunile Asociației Constanța Altfel, prezidată de candidatul liberalilor la funcția de primar, Vergil Chițac.

Da chiar, oare ce părerea o avea domnul amiral Vergil Chițac, iubitorul de mare, despre prietenii săi de la GSP?

P.S. Așteptăm reacția autorităților. Reamintim că în urmă cu un an, un taximetrist a fost amendat cu 15.000 de lei pentru aventura sa pe plaja constănțeană și, în aceeași ordine de idei, de curând Administrația Bazinală de apă Dobrogea – Litoral amintea că ”potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor. De asemenea, este interzis accesul persoanelor însoţite de animale, cu excepţia câinilor din dotarea Ministerului Administraţiei şi Internelor şi a câinilor utilitari care însoţesc personele cu dizabilităţi. Aceste fapte, comise de persoane fizice sau juridice, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei.”

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE