Vergil Chițac a vrut s-o înlocuiască pe Felicia Ovanesian cu Viorel Farcaș, locotenentul lui Mazăre

Din momentul în care lui Vergil Chițac i-a intrat în cap că trebuie să scape de Felicia Ovanesian, s-a născut, în mod logic, întrebarea: „cu cine o înlocuim?”. 

Primul nume pe care l-a propus Vergil Chițac a fost cel al directorului de la achiziții, Alin Vintilă, însă majoritatea apropiaților primarului au respins ideea, considerând că este o pălărie mult prea mare pentru acesta. 

Următorul nume pe care Vergil Chițac l-a avut pe listă este și șocant, dar și amuzant în același timp. 

Sursele noastre spun că primarul i-a propus funcția de city manager lui Viorel Farcaș, fostul locotenent al lui Radu Mazăre.

Alegerea a părut logică, în condițiile în care chiar firma lui Viorel Farcaș execută lucrările pe marile bulevarde ale Constanței. 

Viorel Farcaș a refuzat însă funcția, din cauza problemelor penale pe care le-a avut de-a lungul „carierei”. În 2017 acesta și-a recunoscut vina în fața procurorilor și a fost condamnat la 2,4 ani de închisoare cu suspendare, pentru că obișnuia să ia șpagă de la firmele cu care lucra în timp ce era director la Confort Urban. 

Dacă Vergil Chițac a ajuns la o asemenea propunere, care ar avea efecte dezastruoase de imagine, înseamnă că în Primăria Constanța se caută cu disperare soluții pentru finalizarea proiectelor din oraș, și-așa întârziate prea mult.

spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE