Vergil Chițac, amenzi pe bandă rulantă, chiar în ziua alegerilor, pentru dezastrul din secțiile de votare

Administrația de carton a municipiului Constanța a organizat acest rând de alegeri într-un mod absolut dezastruos. Este haos în secțiile de votare, unde sunt ba 3 urne, ba 5.

Iar acolo unde sunt câte 5 urne (dintre care două de carton), montate ieri, pe ultima sută de metri, după ce primarul Chițac primise prima amendă de la AEP, fantele și separatoarele au rămas pe poziții.

Ceea ce înseamnă că în acest moment se votează în 5 urne cu 7 fante, totul creând premisele unei posibile fraudare majoră a alegerilor.

Biroul Electoral Județean anunță că primarul Vergil Chițac a fost amendat de mai multe ori în cursul zilei de astăzi pentru nerespectarea legii privind organizarea alegerilor. Și este doar începutul, pentru că sesizările privind neregulile curg pe bandă rulantă:

„Astazi, 09.06.2024, urmare a verificarilor reprezentantilor AEP la SV 4 din municipiul Constanta, domnul Primar Vergil Chitac a fost sanctionat de catre reprezentantii Autoritatii Electorale Permanente cu 2500 lei pentru nerespectarea Hotararilor AEP.”

„Astazi, 09.06.2024, urmare a verificarilor reprezentantilor AEP la SV 5 din municipiul Constanta, domnul Primar Vergil Chitac a fost sanctionat de catre reprezentantii Autoritatii Electorale Permanente cu 2600 lei pentru nerespectarea Hotararilor AEP.”

Vlad Jipa, purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Județean, ne-a transmis că valoarea amenzilor crește gradual, având în vedere că nu s-a revenit la situația de normalitate, iar verificările în secțiile de votare continuă.

spot_img

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE