Vergil Chițac, declarație halucinantă. În scandalul cu Mihai Lupu, polițistul local a fost de vină

Vergil Chițac a vorbit astăzi, în cadrul unui interviu acordat pentru Replica de Constanța, despre scandalul în care a fost implicat președintele Consiliului Județean. Printr-o declarație absolut halucinantă, Vergil Chițac a spus că în acea poveste, polițistul local a fost cel care a greșit, sfidându-l pe ”prietenul” Mihai Lupu. 

În prima declarație pe care a făcut-o referitor la acest subiect, Vergil Chițac a declarat, pentru Ziua de Constanța: Concluzia mea este că poliția locală aplică legea. Bariera nu s-a deschis! Polițistul local și-a făcut datoria conform instrucțiunilor primite. Menționez că la momentul acela, regulamentul prevedea o restricție de acces în zona peninsulară. Faptul că se aplică legea, indiferent de situație, este vizibil și reprezintă o schimbare fundamentală față de administrațiile precedente.”

Astăzi, primarul și-a schimbat complet punctul de vedere și a declarat pentru Replica de Constanța că polițistul local l-a sfidat pe Mihai Lupu și a căutat să provoace tot ceea ce s-a întâmplat.

”Părerea mea este că Mihai Lupu a fost provocat, sfidat de polițistul local. Se pare că a fost sfidat și provocat și a reacționat așa, dar și-a cerut scuze”, spune astăzi Vergil Chițac. 

Declarația lui Vergil Chițac este aberantă, mai ales că polițistul local a insistat să i se prezinte un buletin, având toată bunăvoința, în timp ce Mihai Lupu îl chema la ordin de pe scaunul mașinii. 

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE