Vergil Chițac și Florin Mitroi s-au înscris oficial în cursa electorală. Avem listele de consilieri

În cursul acestei dimineți, liberalii Vergil Chițac și Florin Mitroi au depus oficial documentele pentru a se înscrie în cursa pentru Primăria Constanța, respectiv Consiliul Județean.

Listele de consilieri depuse nu prezintă mari surprize.

Vergil Chițac a ținut să ne asigure că nu are nicio miză personală pentru această nouă candidatură, pentru că a demonstrat tot ce era de demonstrat în viață, în timp ce Florin Mitroi a explicat că unul dintre proiectele importante pe care le gândește este legat de reabilitarea drumurilor de intrare în municipiu, pentru un acces mai facil în Constanța.

Ionuț Rusu va fi în continuare viceprimarul lui Vergil Chițac, în timp ce Răzvan Filipescu are șanse să fie vicepreședintele lui Florin Mitroi.

Mai jos avem lista în format PDF

spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE