[VIDEO] ARSVOM a intervenit pentru preluarea unui pacient hipertensiv de pe remorcherul „VULKAN”

În această dimineață, nava salvator „PHOENIX” a Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a fost solicitară să prea un pacient care acuza un episod de hipertensiune, de la bordul remorcherului VULKAN.

Persoana în cauză s-a dovedit a fi chiar comandantul remorcherului, de naționalitate ucraineană, acesta fiind adus la dana pasageri a Portului Constanța, unde a fost preluat de reprezentanții serviciului de Ambulanță Constanța.

Intervenția s-a făcut la solicitarea MRCC (centrul maritim de salvare și coordonare) din subordinea Autorității Navale Române (ANR). 

spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE