VIDEO: Bombardament la granița României. Portul Reni lovit cu drone în această dimineață

În această dimineață, chiar înainte de răsărit, portul ucrainean Reni aflat pe malul stâng al Dunării a fost lovit de o ploaie de drone Shahed-136.

Marinarii de pe navele românești aflate în zonă au putut filma cu telefoanele personale momentul atacului.

Ca și raidurile asupra Odesei din zilele trecute, cel mai probabil și acesta a vizat distrugerea logisticii portuare, Federația Rusă încercând astfel să împiedice Ucraina să-și exporte cerealele.

Acesta este primul atac asupra infrastructurii fluviale a Ucrainei, de la declanșarea conflictului cu Rusia. Din primele informații rezultă că mai multe depozite de cereale au fost avariate.

Prezentăm un colaj de capturi video făcute în această dimineață, de la bordul navelor românești. 

Imagine surprinsă în urma atacului
spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE