VIDEO: Surferul dispărut la Costinești n-a fost găsit. Nava SAR „TEYA” a ARSVOM sistează căutările pe timpul nopții

La solicitarea Maritime Rescue Coordination Center (MRCC), surferul dispărut în această dimineață la Costinești este căutat și la această oră de nava S.A.R. „TEYA” a Agenției de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ASRVOM).

O persoană de sex masculin a plecat în jurul orelor 8:00 dimineața pe mare, de la Costinești, pentru a practica sporturi nautice (kite). În scurt timp însă surferul a fost dat dispărut, evenimentul fiind sesizat de soția acestuia la numărul unic de urgență 112.

În aceste condiții, MRCC a solicitat ARSVOM să trimită o navă de salvare în căutarea celui dispărut. Din păcate însă, până la această oră, surferul n-a fost încă găsit.

Căutările vor fi sistate odată cu lăsarea întunericului, și cel mai probabil reluate la răsărit. Aceasta este practica MRCC. Doar în situații cu totul deosebite se dispune căutarea și pe timpul nopții. 

Precizăm faptul că, în această dimineața Portul Constanța era închis din cauza condițiilor meteo deosebite, cu vând foarte puternic.

spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE